fredag 25. februar 2011

Tegninger til reklamefilm for Sole Barnehage






En av barnehagene vi lager tegninger til, er Sole Barnehage i Sandefjord. Nå har barnehagen laget en egen reklamefilm, og der har de tatt med noen av våre tegninger. Veldig hyggelig!

Drawings for promo-video, "Sole kindergarden". Drawings © Sandnes Media. Movie by Allegro Film.

fredag 18. februar 2011

"Musehullet" på Prøysenhuset









I 2005 laget vi opplevelsesrommet "Musehullet" på Prøysenhuset, basert på tegnefilmen vår: "Musevisa". Rommet er 300 kvadratmeter stort og inneholder aktiviteter knyttet til Prøysens diktning for barn. "Musehullet" har vært en populær attraksjon på Prøysenhuset disse årene og fortsetter å glede store og små. Her kan du lese mer om Prøysenhuset.

Kids attraction at "Prøysenhuset", based on our drawings for the animated shorts. All photos Flemming Støldal © Prøysenhuset. Do not use without permission.

fredag 11. februar 2011

Kri og Kra

Til Tokstad Gård sitt 650 års jubileum, i 2008, illustrerte vi boka "...før nå ska je førtælja". Du kan lese mer om Tokstad og boka her. Tokstad Gård ligger ved Prestvægen, der også Alf Prøysen vokste opp.

Book-illustrations (2008) © Sandnes Media. Illustrated by Ingebjørg F. Mæland & Hans J. Sandnes.


fredag 4. februar 2011

Ditt og Datt - Just for fun!





Her er Ditt og Datt! To klumper som bare dukket opp på tegneblokka... for moro skyld. Animasjonen er laget i løpet av et kvarter... det er gøy å løse opp tegnemusklene!

Animation just for fun. Made in 15 minutes, straight ahead. Animation: Hans J. Sandnes.

Kurset vårt er nominert til Gullsekken 2011


Vestfold Fylkeskommune har nominert oss til Gullsekken 2011. Nå skal juryen vurdere nominerte fra hele landet og plukke ut finalister. Bloggen "Skapende Blogg" har skrevet noen hyggelige ord om oss!