onsdag 19. desember 2012

Den største gleden du har, er å glede andre!


Vi vil gjerne takke alle som har fulgt bloggen og butikken vår i 2012. I 2013 er vi tilbake med mange spennende prosjekter, og vi skal love å blogge hver fredag som vanlig.

Julen er en tid for gaver. Vi ønsker også i år å gi noe til de som er inne i en vanskeligere tilværelse enn de fleste av oss. Ikke alle kan være hjemme med familien julaften, og ikke alle kan delta på aktiviteter der det er flere til stede.

Thora Kollenborg er fritidsleder ved Radiumhospitalet og vi ønsker også i år å gi hennes avdeling, som tilrettelegger aktiviteter for barn, en økonomisk gave. Gaven er en hilsen fra oss og alle våre forbindelser. Med ønske om en fin jul og et godt nytt år!

We're wishing you all a merry christmas. We've sent a gift to Oslo University Hospital. The money will be used to create activities for children.

fredag 7. desember 2012

Nå er DVD- en vår tilbake i butikkene!

Her er alle Prøysen-tegnefilmene fra Sandnes Media samlet på én DVD!
Den inneholder de ni klassikerene "Musevisa", "Bakvendtland", "Bolla Pinnsvin", "Nøtteliten", "Helene Harefrøken", "Blåbærturen", "Teddybjørnens vise", "Kyllingen" og "Marte og Baldrian".
Alle filmene har originalutgavene av sangene, sunget av Alf Prøysen selv. 


lørdag 1. desember 2012

Følg vår adventskalender på Facebook


Nå kan du få gode tilbud hver dag i desember! Butikken vår er full av plakater, bøker, filmer og mye annet. Følg vår kalender på facebook.

This year, we've created an advent calendar on Facebook.