fredag 25. januar 2013

Animasjonskurs om vikinger


På Larvik Kulturskole har vi nå startet utviklingen av filmen "The Vikings". Filmen blir i samme stil som "Hallowen" fra 2012, altså dukkefilm. Du kan følge produksjonen på animasjonskurs.blogspot.no

Elevene har laget startet med å lage figurskisser. En av lærerene, Ingebjørg Faugstad Mæland, har malt opp figurene for å gi en følelse av hvordan de kan fungere i plastelina. Ofte kan en røff skisse være et supert utgangspunkt for en figur. 


Filmen skal lages ferdig denne våren, og er klar til sommeren. Hovedarbeidet skal gjøres i løpet av en uke, men forberedelsene tar lang tid.




Character development for our next animation workshop for children. The sketches are made by kids, and the paintovers by the teacher Ingebjørg Faugstad Mæland. "The Vikings" will be a stop-motion short created in Plastecine, just like our 2012-movie "Halloween".

fredag 18. januar 2013

Bakgrunner til animasjon


Her ser dere hvordan en skisse males opp til ferdig bakgrunn. Vi maler digitalt, med PhotoShop. Den lille animasjonsfilmen deler vi med dere i løpet av februar.

Snapshot from our studio. We'll share the finished animation with you in a few weeks.

fredag 11. januar 2013

Fargelære for barn i ny plakat





Ingebjørg jobber med ny plakat om farger.

Working on a new poster...

fredag 4. januar 2013