fredag 12. november 2010

"Grevlingen, bokfinken og den hemmelige skatten"
Illustrasjoner og en skisse fra barneboka. Av Hans Jørgen Sandnes og Ingebjørg Faugstad Mæland.

Idag ble boka "Grevlingen, bokfinken og den hemmelige skatten" lansert. Boka er laget til Larvik Bibliotek sitt prosjekt for småskoleelever. Figurene og boka er utformet av oss i Sandnes Media, og den lekne teksten er skrevet av Dagny Holm. Boka er utgitt av Biblioteksentralen og er tilgjengelig for bibliotek og leseglade barn over hele landet.

Prosessen har vært veldig morsom for alle sammen. Boka ville vi lage som en varm og god barnebok, litt gammel og litt ny. Figurene er i tillegg laget som bamser til bruk i biblioteket. Det lille, blå grevlinghuset er plassert på Larvik bibliotek og det var der boklanseringen foregikk.

Noen bilder fra prosessen: Dukkene er laget av Sandnes Media as og Steinar Kaarstein. Huset er snekret av Runar Eriksen. På bildet fra boklanseringen: F.v. forfatter Dagny Holm, bibliotekfaglig direktør i Biblioteksentralen Kjartan Vevle, Eileen Ødegaard fra barneavdelingen ved Larvik bibliotek og illustratør i Sandnes Media Hans Jørgen Sandnes. Redaktør for prosjektet har vært Kristin Lande fra Biblioteksentralen.

Følg også med på www.grevlingenogbokfinken.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar