fredag 4. februar 2011

Kurset vårt er nominert til Gullsekken 2011


Vestfold Fylkeskommune har nominert oss til Gullsekken 2011. Nå skal juryen vurdere nominerte fra hele landet og plukke ut finalister. Bloggen "Skapende Blogg" har skrevet noen hyggelige ord om oss!

Lepperød er lærer og lærebokforfatter, og arbeider på Teigar Ungdomsskole på Nøtterøy. Vi besøkte dem i forrige uke. Hun sier (sitat):

Vi hadde igjen gleden av å ha Sandnes Media på skolen vår. De har laget filmer med elevene og har en glimrende måte å fortelle elevene hvordan de skal jobbe med film.

I kurset Film og Animasjon får elevene møte en filmskaper, lage manus og animasjonsfigurer, prøve seg som animatører og delta på sin egen filmpremiere.

Det er tre grunner til at jeg som lærer anbefaler animasjonskurset til Sandnes media

1. De er faglig dyktige og det er godt forankret i læreplanen.

2. De inspirerer elevene til det arbeidet de skal gjøre

3. Dette er ikke bare en happening der de kommer til skolen og gjør et stunt og forsvinner ut igjen, men de lar elevene selv være skapende i sin prosess.

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi anbefaler alle å følge med på Skapende Blogg, med idéer og tanker omkring kunst og håndverk i skolen. Minner også om vår egen kurs-side på Facebook.

2 kommentarer:

  1. Så flott. Skapende Blogg er noe å følge med på. Fulgte linken og dette så jo bra ut :-) Skal følge den bloggen mer fremover. Takk for anbefalingen.

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du liker Skapende Blogg! De har mange spennende prosjekter, og bruker animasjon i skolen.

    SvarSlett