fredag 1. juli 2011

Barnehagebok: Pjusken på eventyrDenne våren har vi vært med på et spennende prosjekt med Sole barnehage: barneboka "Pjusken på eventyr". Her har avdelingen "Andre etasje" laget en bildebok, sammen med oss, der barnas tegninger og idéer er satt sammen til den spennende historien om Pjusken. Historien hadde sitt utgangspunkt i Alf Prøysens barnesang "Kyllingen".Målet har vært å lage et prosjekt som fremmer barnas interesse for å tegne og fortelle. Det har vært fokus på å utvikle barnas forhold til historiefortelling og ha fokus på skriftlig og muntlig språk. Resultatet har blitt en fargerik og spennende fortelling om den modige kyllingen Pjusken, som drar ut på eventyr i den store verden. Prosjektet er gjennomført våren 2011.


Denne måten å jobbe på er spennende! Barna tegnet sammen med illustratøren fra Sandnes Media, Hans Jørgen Sandnes, og fant på historien om Pjusken. Alle tegningene ble scannet inn, satt sammen, og tilpasset historien. Hovedpersonen er den samme som i tegnefilmen om "Kyllingen".
Childrens book by children. Hans Jørgen Sandnes worked together with Sole kindergarden to create this charming book. The little Chicken explores the world, populated bu childrens drawings. Order the book here (in norwegian)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar