fredag 26. november 2010

Klima og helse




Norsk Medisinstudentforening ønsket noen animasjoner til et slideshow med temaet "klima = helse". Animasjonene likner kritt-tegninger på en sort tavle, og skal være små avbrekk i teksten.

Animation: Ingebjørg Faugstad Mæland & Hans Jørgen Sandnes. Music: Paul Bernard.

fredag 19. november 2010

Nå er det (snart) jul igjen!




Christmas calendar for Jotun. Client: Metro Branding. Drawing: Hans Jørgen Sandnes and Ingebjørg Faugstad Mæland.
"Peter og Ulven" inntar "Barnebølgen" på Bølgen kulturhus, lørdag 20. november. Nanset blåseensemble spiller, Simon Andersen leser og Hans Jørgen Sandnes tegner "live" på storskjerm.

fredag 12. november 2010

"Grevlingen, bokfinken og den hemmelige skatten"




Illustrasjoner og en skisse fra barneboka. Av Hans Jørgen Sandnes og Ingebjørg Faugstad Mæland.

Idag ble boka "Grevlingen, bokfinken og den hemmelige skatten" lansert. Boka er laget til Larvik Bibliotek sitt prosjekt for småskoleelever. Figurene og boka er utformet av oss i Sandnes Media, og den lekne teksten er skrevet av Dagny Holm. Boka er utgitt av Biblioteksentralen og er tilgjengelig for bibliotek og leseglade barn over hele landet.

Prosessen har vært veldig morsom for alle sammen. Boka ville vi lage som en varm og god barnebok, litt gammel og litt ny. Figurene er i tillegg laget som bamser til bruk i biblioteket. Det lille, blå grevlinghuset er plassert på Larvik bibliotek og det var der boklanseringen foregikk.

Noen bilder fra prosessen: Dukkene er laget av Sandnes Media as og Steinar Kaarstein. Huset er snekret av Runar Eriksen. På bildet fra boklanseringen: F.v. forfatter Dagny Holm, bibliotekfaglig direktør i Biblioteksentralen Kjartan Vevle, Eileen Ødegaard fra barneavdelingen ved Larvik bibliotek og illustratør i Sandnes Media Hans Jørgen Sandnes. Redaktør for prosjektet har vært Kristin Lande fra Biblioteksentralen.

Følg også med på www.grevlingenogbokfinken.no

fredag 5. november 2010

Karneval





Tegning til barnehagens karnevalstid! Ønsker du å kjøpe tegninger fra oss, kan du ta kontakt på post@sandnes-media.no

© Sandnes Media as Drawing: Hans Jørgen Sandnes, Colour: Ingebjørg Faugstad Mæland.
Denne uken besøkte vi Sole Barnehage, 2. etg. og tegnet for barna. Det var veldig hyggelig! Barnehagen skal ha Prøysen-prosjekt frem mot jul, og da skal både Bolla, Helene og de andre dukke opp.