fredag 30. juli 2010

En scene fra Helene Harefrøken


Her er en scene fra Helene Harefrøken, bilde for bilde. Hver tegning har en liten forskjell, og når de vises i rask rekkefølge ser det ut som om figuren beveger seg. Vi legger ut flere videoer scenere.


Click image to see full size

From the animated short "Helene Harefrøken". Animation: Hans Jørgen Sandnes. Background: Ingebjørg Faugstad Mæland. Composite: Lars Thorsen. © Sandnes Media as

fredag 23. juli 2010

Bolla Pinnsvins vår- og sommeraktiviteter






Fra boka med Bollas vår- og sommeraktiviteter. Skissen er tegnet på papir, mens rentegning og fargelegging er gjort på digitalt tegnebrett.

Illustration. Ingebjørg Faugstad Mæland and Hans Jørgen Sandnes. © Sandnes Media as

fredag 16. juli 2010

Maquetter




Før vi tegner en figur lager vi ofte en modell i leire. Modellen er basert på skisser, og hjelper oss å holde form og perspektiv konstant.

Maquette by Ingebjørg Faugstad Mæland. Character by Hans Jørgen Sandnes. © Sandnes Media as

fredag 9. juli 2010

Boka om "Marte og Baldrian"




I 2009 laget vi boka til Prøysens vise "Marte og Baldrian", basert på tegnefilmen vår. Her er ett av oppslagene, der Baldrian er på vei for å plukke hvitveis. Boka og filmen kan du kjøpe i nettbutikken vår.

From the book "Marte & Baldrian". Drawing: Hans Jørgen Sandnes, painted by Ingebjørg Faugstad Mæland. © Sandnes Media as

fredag 2. juli 2010

Animasjonskurs: Frosken Flipp




I tillegg til å lage tegnefilmer har vi en mengde kurs i skoler, barnehager og kulturskoler. Det er utrolig hyggelig å møte så mange barn og unge! Før sommerferien laget vi "Frosken Flipp" med elevene på Larvik Kulturskole. Filmen er tegnet av elever fra 9 til 18 år.

Tegningene ble laget i små flipp-bøker, og filmet til slutt. Premiéren var med foreldre, foresatte og seigmenn-canapéer. Ønsker du mer informasjon om kursene våre, ta kontakt med oss!



Flip-book movie made by kids, age 9 - 18 at our weekly "Animation Workshop".